Truro Front Garden

Before

After

This was a repeat customer, we did a large make over in the rear garden lastyear. The front had a sloped drop at one end of 1.5 metres with access steps to a side gate and the back garden on both side. Stepping stones came through the granite chipping to the front door. The existing planting was tired.

The Brief

The client wanted access to the windows and fascia of the property for maintenance. Materials were chosen to match those used in the back garden. The client is retired and for ease of access in later years we have designed a retaining wall (to match the existing walling) to give the client level access throughout the area.

The Project

Very newly planted with 115 plants, the client has several specimen plants with softer planting providing all year around interest. Again a low maintenance garden with planting through a membrane and with a stone mulch.